Allmänna villkor

Leverans

Vid beställning kan du betala med följande typer av kort - Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express. Var dock uppmärksam på att om det används ett debitkort, så reserverar din bank beloppet på ditt konto, men det dras först när vi skickar ordern. Vid betalning med debitkort tillkommer en avgift för detta som betalas av kunden. När köpet är gennomfört skickas ordern inom 1-3 arbetsdagar. Vid beställning av varor som är lagrat på fjärrlager är det längre leveranstid, alla varor är markerade med lokal- eller fjärrlagring. Leveranstid till adresser i Sverige är 1-5 dagar efter köpet. Alla varor skickas med GLS eller Postnord.

Alla varor levereras så länge lagret räcker. H-outlet.se visar aktuell lagerstatus och varor visas endast på webbplatsen om de är tillgängliga på lokal eller fjärrlagring. Om det förekommer restnotering på din order förbehåller H-outlet.se sig rätten att antingen skicka hela ordern i en leverans eller delvist. H-outlet.se tar förbehåll för utgående varor, prisändringar, tryckfel och/eller ändring av avgifter. Genom att välja Postnord företag kan du få dina varor levererat direkt till dörren.

Returvaror

Alla produkter kan returneras inom 14 dagar från det datum du mottog varan. Om du ångrar ditt köp ska varan returneras i samma skick samt mängd som då du mottog den. Det betyder att den ska vara oanvänd, orginalmärken ska sitta på och varan får inte vara tvättad. Det är viktigt att du packar in varan ordentligt, antingen i påsen du mottog varan i eller i en annan påse eller papplåda. Det får inte tejpas direkt på originalemballagen och returetiketten får inte klistras direkt på.Rätten till att returnera upphör om du använder produkten på ett sätt som minskar försäljningsvärdet. Är varan tvättat eller använd minskars varans värde med minimum 50% och i alla tillfällen värderas varan efter vad den kan säljas för och blir refunderar därefter.

Om du vill returnera dina varor använder du den medskickade returetiketten som du själv klistrar på returemballagen. Skicka tillbaka produkten i originalförpackning. Skokartonger får inte skickas utan emballage, utan skall packas in försvarligt och därefter skickas i retur. Vid retur av en vara är returfrakten gratis, däremot betalar du en administrationsavgift på 39 kr för behandling av din retur. Du kan se retursumman exklusive administrationsavgiften på ditt konto inom ca 10-14 dagar efter det att vi har mottagit och behandlat din retur. Om du har betalt med kreditkort kommer beloppet att återföras till ditt konto. Du kan också ångra köpet genom att inte acceptera leveransen. Var uppmärksam på att vi inte ger tillbaka pengar på nedsatta varor utan istället skickar ett tillgodokvitto.

Byta till annan vara

Om varan inte lever upp till förväntningarna eller storleken inte passar, kan du returnera varan inom 14 dagar från det datum du mottog den. Det gör du med den medskickade returetiketten. Vid byte av en vara är returfrakten gratis, däremot betalar du en administrationsavgift på 39 kr för behandling av din retur. Se också transport- och emballageregler, då dessa ska tillämpas även vid byte av produkter. Samtidigt genomför du en ny beställning på den vara du önskar att byta till. På så sätt får du din nya vara snabbare samt du säkrar att den inte hinner bli slutsåld.

När vi har mottagit din retur sätter vi in retursumman exklusive administrationsavgiften på ditt konto och du kan se den inom ca 10-14 dagar. Har du handlat med debitkort eller kreditkort överförs beloppet tillbaka till ditt konto.

Är en vara köpt på erbjudande och ska den bytas till en annan storlek, färg eller liknande så är det inte möjligt att få varan till samma pris som på erbjudandet. Du använder dig därför av ångerrätten och skickar tillbaka varan inom 14 dagar och beloppet blir återbetalat. Därefter beställer du varan i den önskade färgen eller storleken till det aktuella priset.

Persondatapolitik

I samband med ditt inköp på vår webbplats samlar vi in ett antal personuppgifter om dig. Den information vi samlar in är: ditt för- och efternamn, din adress samt din e-postadress. Informationen blir inte lagrad i krypterad form och skickas likaså inte i krypterad form. I samband med din beställning på vår hemsida godkänner du att vi ger dig möjlighet att slå dessa personuppgifter upp via din e-postadress eller telefonnummer. Detta innebär att dessa personuppgifter är tillgängliga för allmänheten och kan slås upp offentligt om personen har tillgång till din e-postadress eller telefonnummer. Vill du ta bort dessa personuppgifter bedes du kontakta kundtjänst som kan ta bort dina personuppgifter.

Kreditkortsinformation är krypterad. Vi sparar inte din kreditkortsinformation. Om du anger din e-postadress eller mobilnummer, godkänner du att vi kan kontakta dig via e-post eller SMS med information om din beställning eller om erbjudanden. Observera att du accepterar vår sekretesspolicy ("behandling av dina personuppgifter") när du använder denna webbplats, inklusive vår användning av cookies. De data som du skickar i samband med inköp vid betalning med kreditkort är krypterad (SSL) och det är endast PBS som kan läsa dem. Beloppet dras på ditt kort direkt efter att beställningen har slutförts och kommer att skickas med GLS eller Postnord.

Presentkort eller kampanjer

Användning av presentkort kräver att du accepterar följande villkor. De elektroniska presentkort kan behållas och går ut efter 2 år. Beloppet på presentkort kan inte överstiga kr. 3.000. Vi tar inget ansvar för förlorade, skadade, stulna eller deaktiverade presentkort. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa regler. Presentkort eller kampanjkod kan användas som betalning, delbetalning eller rabatt när du handlar på vår webbplats. När du betalar med ett presentkort dras beloppet från saldot och du kan se evt. restbelopp på kvittot. Du kan också efterföljande skriva till kundtjänst och få ett uppdaterat saldo. Vänligen ha din rabattkod redo. 

Reklamationer

H-outlet.se kontrollerar alla produkter innan dessa skickas iväg till dig. Skulle en defekt förekomma på en av våra produkter hänvisar vi dig till att skriva till kundservice på info@h-outlet.se som på vardagar svarar innanför 24 timmar, därefter skickar vi en returettikett till dig. Under helger ska du räkna med längre svarstid. Returnera varorna med retursedeln. Det är inte ett krav, men det underlättar vårt arbete med enskilda ärenden och minimerar behandlingstiden för reklamationen.

När du handlar på H-outlet.se har du 24 månaders garanti. Detta innebär att du antingen kan få din vara reparerad eller mottaga en ny vara. Beroende på den specifika situationen kan du få återbetalning eller minskning i pris. Naturligtvis är det ett krav att reklamationen är berättigad och att felet inte orsakas av en felaktig användning av produkten eller annan skadlig användning. Varor som returneras med reklamation kommer att repareras eller ersättas med en ny vara inom 7 arbetsdagar från mottagandet. Om vi inte kan ersätta din vara med tillsvarande återbetalas varans köpspris på ditt konto inom 7 arbetsdagar.

Du måste klaga inom "skälig tid" efter att du har upptäckt felet. Vid defekt på din produkt ska du kontakta kundtjänst inom 2 månader.

Om reklamationen är berättigad återbetalar vi dina fraktkostnader, alternativt skickar vi dig en returetikett.

När du returnerar produkten, ange då vad problemet är så detaljerat som möjligt. Anmärkning: Vi accepterar inte paket som skickas med COD eller liknande.

Kom ihåg att produkten alltid måste returneras i skyddsförpackningar, samt att original skokartonger och liknande skall emballeras vid returnering. Tag alltid ett kvitto för transporten, så att vi kan återbetala dina fraktkostnader.

Avsändaradressen för GLS och Postnord:

MB Sport A/S

P. Hiort Lorenzensvej 4

8000 Aarhus C

Danmark

Klagomål

Skulle eventuella tvister uppstå i samband med ett köp av en produkt skall det skickas ett skriftligt klagomål till info@h-outlet.se. För att minimera handläggningstiden av ditt klagomål rekommenderar vi att du tar telefonisk kontakt först, så vi får möjlighet att rätta eventuella fel eller försummelser. Vid evt. tvister mellan H-outlet.se och konsumenter är dansk lag gällande.

Marknadsföring

Det är alltid möjligt att avsluta prenumerationen av div. aktiviteter hos H-outlet.se. Om du inte längre önskar att ta emot meddelanden eller uppdateringar per mail eller sms kan du alltid välja bort detta. För att avsluta dessa kontaktar du kundservice.

Övrigt

Din varukorg sparas om du registrerar dig på webbplatsen och det skickas en mail till dig om det inte är möjligt att slutföra din beställning.

Du måste vara 18 år eller äldre för att handla på H-outlet.se – Om du är under 18 år krävs samtycke från dina föräldrar.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på info@h-outlet.se