Byten och Returer

 

Önskar du att returnera en vara?

Alla produkter kan returneras inom 14 dagar från det datum du mottog varan. Rätten till att returnera upphör om du använder produkten på ett sätt som minskar försäljningsvärdet. Om du vill returnera dina varor använder du den medskickade returetiketten som du själv klistrar på returemballagen. Skicka tillbaka produkten i originalförpackning. Skokartonger får inte skickas utan emballage, utan skall packas in försvarligt och därefter skickas i retur. Vid retur av en vara är returfrakten gratis, däremot betalar du en administrationsavgift på 39 kr för behandling av din retur.

Om du ångrar ditt köp ska du göra följande: 

Om du ångrar ditt köp skickar tillbaka din vara med den medskickade returetiketten.

Du kan därefter se retursumman exklusive administrationsavgiften på ditt konto inom ca 10-14 dagar. Om du har betalt med kreditkort, kommer beloppet att återföras till ditt konto. Du kan också ångra köpet genom att inte acceptera leveransen.

Byta till annan vara

Om varan inte lever upp till förväntningarna eller storleken inte passar, kan du returnera varan inom 14 dagar från det datum du mottog den. Det gör du med den medskickade returetiketten. Se också transport- och emballageregler, då dessa ska tillämpas även vid byte av produkter. Samtidigt genomför du en ny beställning på den vara du önskar att byta till. På så sätt får du din nya vara snabbare.

När vi har mottagit din retur sätter vi in retursumman exklusive administrationsavgiften på ditt konto och du kan se den inom ca 10-14 dagar.

Är en vara köpt på erbjudande och ska den bytas till en annan storlek, färg eller liknande så är det inte möjligt att få varan till samma pris som på erbjudandet. Du använder dig därför av ångerrätten och skickar tillbaka varan inom 14 dagar och beloppet blir återbetalat. Därefter beställer du varan i den önskade färgen eller storleken till det aktuella priset.

Julklappar

Kan bytas till och med den 6:e januari under samma villkor och regler som alla andra returvaror.